Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
  • kaartleggen kaartlegging medium paragnost

KAARTLEGGEN

Waar ligt de oorsprong van kaartleggen?

Voorspellingen zijn één van de oudste in de wereld zoals Astrologie en Numerologie. Vanaf de oudheid had elk zichzelf respecterend koningshuis een Astroloog.

Bekend was ook de echtgenote van Napoleon (1804) die zowel het succes en de val van Bonaparte heeft laten voorspellen door Madame Lenormand (de méést gekende kaartlegster ooit) die vooral geconsulteerd werd door rijken en hooggeplaatste, haar adviseren wat toentertijd vanzelfsprekend.

Medium, paragnost, healer, helderziende, kaartlegger,…

Wat inspireert mensen om naar een medium te gaan? Mensen gaan naar een medium ten rade om bevestiging voor hun eigen intuïtie.

Sommige mensen kiezen voor een paragnost, voor het paranormale. Datgene die niet met het blote oog vastgesteld kan worden. Datgene dat vanuit een andere dimensie komt, wat met het blote oog niet kan gezien, wat Einstein ooit ook heeft bevestigd.

We hebben verschillende dimensies, hoe meer iemand zich bewust is of wordt hoe meer de kans in een hoger bewustzijn te kunnen komen, dit door yoga of meditatie, gezonder leven en voeding, alsook leven voor het hogere doel, voor elkaar niet individueel.

Voor healers kiezen mensen die zoals het woord voor zichzelf spreekt ‘geheald’ willen worden, dit kan te maken hebben met vorige levens met andere woorden het karma en wat de ziel nog met zich meedraagt van levenslessen, dit kan de healer voor de persoon healen of transformeren om zo de energie reinigen.

Mensen gaan vaak naar helderhorende, heldervoelende en helderziende. Dit zijn mensen die beelden voor de toekomst doorkrijgen, telepathisch zijn, werken op de chakra’s of werken via hun Spirituele Gidsen of contact maken met gene zijde. Helderwetende mensen zijn meestal hoogsensitief (HSP), fijnbesnaard, die intuïtief mensen en situaties aanvoelen. Hoogsensitieve mensen zijn meestal ook Indigo. Er zijn de laatste jaren vele Indigo en Nieuwetijdskinderen geboren en dit zal alleen nog maar toenemen. Hele sensitieve kinderen die de wereld zullen beter maken :)

Kaartleggers zoals ikzelf worden gecontacteerd voor een consult of reading met vragen over verleden en toekomst, een Spiritueel inzicht. Dankbaar dat ik mag fungeren als doorgeef kanaal via mijn Lenormand- en Engelenkaarten alsook mede door mijn intuïtie, dat ik reeds voor vele mensen een lichtpuntje van hoop en steun kon zijn.

Hoe ga ik te werk tijdens het kaartleggen?

Bij mijn kaartlegging hanteer ik ook Numerologie. Bij de kaartlegging geef ik steeds zuiver en oprecht advies, wat er zich in het heden afspeelt alsook wat de mogelijkheden zijn toekomstgericht of de eventuele uitkomst kan worden van een door u al dan niet genomen beslissing.

In onze levenscyclus heeft alles een juiste tijd en plaats. Weet ook dat alle relaties in welke vorm dan ook uiteindelijk gezegende lessen zijn in persoonlijke groei. Veranderingen zijn niet altijd even leuk, echter wel soms (levens)noodzakelijk.

Bij een consult geef ik jouw mijn impressies en volg steeds mijn intuïtie en kan ik je hier klaarheid in geven.

Er kan een foto van  dierbare overledenen meegebracht worden. De antwoorden op deze toch wel zéér emotionele vragen kan naderhand er voor zorgen dat er méér een aanvaarding & rust ervaren kan worden.

Indien de synchroniciteit van het leven begrepen kan worden zal je merken dat alles echt noodzakelijk was op het ogenblik van een bepaalde ervaring of situatie.

Tijdens kaartlegging hanteer ik ook de numerologie en astrologie.

“De toekomst behoort hen die geloven in de schoonheid van hun dromen” (Eleanor Roosevelt)

  • Intuïtie en Hooggevoeligheid doorgekregen via Oma :)
  • Reeds gevolgde cursus: Astrologie
  • Mogelijkheid tot consult in mijn praktijk of via telefoon
  • Kaartlegging mogelijk aan huis (gratis in een straal van 10 km)
  • Dringende consulten tijdens het weekend zijn mogelijk (enkel op afspraak)

Vraag hier uw consult via telefoon aan!

Naam:

Email:

GSM:

Gewenste aantal belminuten:
60 belminuten (€50)90 belminuten (€75)120 belminuten (€100)

Gewenste datum en tijdstip:

Na het klikken op Verzenden, ontvangt u een email met meer info en de betaalinstructies.

kaartleggen kaartlegging medium paragnost

Waarom raadplegen mensen de kaarten?

Om uitsluitsel te krijgen bij persoonlijke vragen

Zakelijke & financiële beslissingen

Investeringsvragen (Vastgoed)

Loopbaan beslissingen

Gevoelsmatige vragen

Relatievragen

Familiekwesties

Twijfel en je wenst bevestiging, oprecht advies, luisterend oor,…

Bij vragen rond gezondheid verwijs ik u door naar een Arts